Kreeft Menu

8 gangen

Amuse-bouche

Gegrilde aubergine, tomatenbrunoise, burrata en pistache
Aubergine grillée, brunoise de tomate, burrata et pistache
Grilled aubergine, tomato brunoise, burrata and pistachio

Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen met limoen
Carpaccio de Saint-Jacques au citron vert
Scallop carpaccio with lime 

Kroketjes van octopus met gekonfijte tomaat
Croquettes de poulpe aux tomates confites
Octopus croquettes with confit tomato

Eerste Voorgerecht

Tussenbisque van kreeft opgewerkt met boter
Entre bisque de homard montée au beurre
Lobster bisque refined with butter

Tweede Voorgerecht

Tempura van kreeft, citroengel uit Sicilië en zwarte sesam
Tempura de homard, gel au citron de Sicile et sésame noir
Lobster tempura, Sicilian lemon gel and black sesame

Pasta

Linguini met kreeft, verse tomaat en basilicum
Linguini au homard, tomates fraîches et basilic
Luigini with lobster, fresh tomato and basil

Hoofdgerecht

Geroosterde kreeftenstaart, witte en groene asperges, en mousseline
Queue de homard rôtie, asperges blanches et vertes, et sa mousseline
Roasted lobster tail, white and green asparagus, and mousseline

Dessert

Dessert van e chef
Dessert du chef
Chef’s dessert

€ 110,00