Gegrilde aubergine, tomatenbrunoise, burrata en pistache Aubergine grillée, brunoise de tomate, burrata et pistache Grilled aubergine, tomato brunoise, burrata and pistachio
Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen met limoen Carpaccio de Saint-Jacques au citron vert Scallop carpaccio with lime
Kroketjes van octopus met gekonfijte tomaat Croquettes de poulpe aux tomates confites Octopus croquettes with confit tomato
Eerste Voorgerecht
Tussenbisque van kreeft opgewerkt met boter Entre bisque de homard montée au beurre Lobster bisque refined with butter
Tweede Voorgerecht
Tempura van kreeft, citroengel uit Sicilië en zwarte sesam Tempura de homard, gel au citron de Sicile et sésame noir Lobster tempura, Sicilian lemon gel and black sesame
Pasta
Linguini met kreeft, verse tomaat en basilicum Linguini au homard, tomates fraîches et basilic Luigini with lobster, fresh tomato and basil
Hoofdgerecht
Geroosterde kreeftenstaart, witte en groene asperges, en mousseline Queue de homard rôtie, asperges blanches et vertes, et sa mousseline Roasted lobster tail, white and green asparagus, and mousseline