Voorgerechten

Koude borden

Carpaccio van Black Angus met wilde rucola en Parmezaanse kaas
Carpaccio de Black Angus, roquette sauvage, copeaux de parmesan
Black Angus carpaccio, wild rocket, parmesan shavings

21,50 €

Gemarineerde zalm met zeezout, biet, geitenkaas en honing
Saumon mariné au gros sel, betterave, fromage de chèvre et miel
Marinated salmon with sea salt, beetroot, goat cheese and honey

21,50 €

Gegrilde aubergines, Burrata, tomatentartaar, balsamicoazijn, pistache, olijfolie
Aubergines grillées, Burrata, tartare de tomates, vinaigre balsamique, pistache, huile d’olive
Grilled eggplant, Burrata, tomato tartare, balsamic vinegar, pistachio, olive oil

19,50 €

Warme borden

Gepocheerd ei met brunoise van geroosterde octopus op een bedje van aardappelpuree
Œuf poché et brunoise de poulpe rôti sur lit de purée de pommes de terre
Poached egg with brunoise of roasted octopus on a bed of mashed potatoes

21,50 €

Scampi met knoflook
Scampi à l’ail
Scampi with garlic

21,50 €

Kroketten met zwarte truffel en Parmezaanse kaas, rucola saus
Croquettes au truffe noire et Parmesan, sauce roquette
Croquettes with black truffle and Parmesan, rocket sauce

19,50 €