Mozzarella Caprese – tomaat, basilicum en olijfolie Mozzarella Caprese – tomate, basilic et huile d’olive Mozzarella Caprese – tomato, basil and olive oil
Tagliata van Black Angus Uruguay, crème van balsamicoazijn, rucola, Parmezaanse kaas Tagliata de Black Angus Uruguay, crème de vinaigre balsamique, roquette, Parmesan Tagliata of Black Angus Uruguay, balsamic vinegar cream, rocket, Parmesan
Donderdag
Carpaccio van Black Angus met wilde rucola en Parmezaanse kaas Carpaccio de Black Angus, roquette sauvage, copeaux de parmesan Black Angus carpaccio, wild rocket, parmesan shavings
Ravioli Tartufo – truffel en oesterzwammen Ravioli Tartufo – truffe noire et pleurotes Ravioli Tartufo – truffle and oyster mushrooms
Donderdag
Kroketten met zwarte truffel en Parmezaanse kaas, rucola saus Croquettes au truffe noire et Parmesan, sauce roquette Croquettes with black truffle and Parmesan, rocket sauce
Kalfslapje, Siciliaanse citroen, salie Escalope de veau, citron de Sicile, sauge Veal escalope, Sicilian lemon, sage