Menu van de maand

Maart

Voorgerecht

Mechelse asperges met gemarineerde zalm, rode biet en mousselinesaus
Asperges blanches de Malines, saumon mariné, betterave et sauce mousseline
White asparagus with marinated salmon, beetroot and mousseline sauce

+€5 ,00

Kroketten met zwarte truffel en Parmezaanse kaas, rucola saus
Croquettes au truffe noire et Parmesan, sauce roquette
Croquettes with black truffle and Parmesan, rocket sauce

Vitello tonnato, Kalfsvlees op lage temperatuur gegaard, tonijnsaus, kappertjes
Veau cuit à basse température, sauce au thon, câpres
Veal cooked at low temperature, tuna sauce, capers

Carpaccio van Black Angus, raketsla, Parmezaanse kaas, olijfolie
Carpaccio de Black Angus, roquette, Parmesan, huile d’olive
Black Angus carpaccio, rocket, Parmesan cheese, olive oil

Hoofdgerecht

Tagliata van Uruguayaanse Black Angus biefstuk
Tagliata de boeuf Black Angus d’Uruguay
Sliced Black Angus beef from Uruguay

+ € 10,00

Dorade en gegrilde aubergine met gekonfijte tomaat, honing en basilicumpesto
Dorade et aubergine grillées, tomates confites au miel, pesto de basilic
Grilled sea bream and eggplant with confit tomatoes, honey, and basil pesto

Zwarte ravioli gevuld met kreeft, verse tomaat en basilicum
Raviolis noirs farcis au homard, tomates fraîches et basilic
Black ravioli stuffed with lobster, fresh tomato and basil

Kalfslapje met gekarameliseerde appel en gorgonzolasaus
Escalope de veau aux pommes caramélisées et sauce gorgonzola
Veal escalope with caramelized apples and gorgonzola sauce

Dessert

Dessert van de chef
Dessert du chef
Chef’s dessert

€ 52,50