Twee verfijnde amuse-bouches verzorgd door de chef Deux mises en bouche soignées par le chef Two refined amuse-bouches prepared by the chef
Voorgerechten
Hindecarpaccio met jeneverbess, walnotenolie, oude Parmezaan, granaatappel Carpaccio de biche au genévrier, huile de noix, parmesan affiné, grenade Doe carpaccio with juniper, walnut oil, aged Parmesan, pomegranate
Gebakken foie gras met gekarameliseerde appel en amandelen Foie gras poêlé, pomme caramélisée et amandes Seared foie gras with caramelized apple and almonds
Pasta
Tagliolini met eekhoorntjesbroden uit Bordeaux, lichte room van zachte knoflook en geroosterd brood Tagliolini aux cèpes de Bordeaux, crème légère à l’ail doux, pain toasté Tagliolini with Bordeaux porcini mushrooms, light sweet garlic cream and toasted bread
Hoofdgerecht
Kalfgebraad op lage temperatuur gegaard, vleessjus en gratin dauphinois Rôti de veau cuit à basse température, jus de viande et gratin dauphinois Slow-cooked veal roast, meat jus and dauphinois gratin